امروز : جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - 05:00

Afrang Khabar

1400/7/17 5:0

رئیس پارک علم و فناوری پردیس گفت: پارک علم و فناوری پردیس مرکزی برای پرورش استعداد‌های فناور جوانان محسوب می‌شود.

مرکزی برای پرورش استعدادهای فناور

به گزارش افرنگ خبر /آقای مهدی صفاری نیا طی سخنانی در نشست خبری نکوداشت بیستمین سال تأسیس پارک فناوری پردیس که در مرکز همایش‌های این پارک برگزار شد افزود: پارک علم و فناوری پردیس اواخر دهه هفتاد تأسیس شد و حمایت از شرکت‌ها و مراکز رشد برای پرورش استعداد‌های فن آور شکل گرفت.

وی افزود: پارک فناوری پردیس فعالیت خود را در زمینی به مساحت ۲۰ تا ۴۰ هکتار آغاز کرد و برای فعالیت حرفه‌ای در حوزه فناور پایه گذاری شد تا همکاری عملی دانش و صنعت شکل بگیرد.
آقای صفاری نیا گفت: در اوایل دهه ۸۰ کلنگ پارک فناوری پردیس زده شد و بخشی از منابع و سرمایه آن را بخش خصوصی تأمین کرد.
رئیس پارک فناوری پردیس به برخی برنامه‌های صورت گرفته در طول ۲۰ سال اشاره کرد و افزود: بهره بردای از مرکز رشد در سال ۸۷، ترسیم اهداف بلند مدت پارک در سال ۹۱، خرید فاز ۲ و تأسیس شبکه فناوری و آغاز عملیات اجرایی جایزه مصطفی در سال ۹۲، پایه گذاری نمایشگاه بین المللی فناوری اینوتکس، راه اندازی فاز ۳، ایجاد مرکز شتاب دهی نوآوری در سال ۹۳، پایه گذاری کارخانه نوآوری با مشارکت بخش خصوصی در سال ۹۷، راه اندازی فاز ۴، توافق با وزارت ارتباطات و ایجاد پارک دیجیتال، ترسیم برنامه بلندمدت، ایجاد ناحیه نواوری در سال ۹۹، توافق و امضا سند با وزارت خانه‌های صمت و مسکن و شهرسازی و ایجاد شهرک فردوس برای اسکان افراد شاغل در پارک علم و فناوری، اضافه شدن ۳۲۰ هکتار زمین، امضا سند بین معاونت علمی و سازمان اوقاف در سال ۱۴۰۰ از جمله برنامه‌های انجام شده است.
وی گفت: برنامه بیستمین سالگرد پارک به صورت ۶ ماهه از مهر ۱۴۰۰ تا اسفند ۱۴۰۰ برگزار می‌شود که برنامه‌هایی از جمله اجلاس سالیانه در روز ۱۹ مهر برگزار می‌شود.
آقای صفاری نیا ادامه داد: هم اکنون بیش از ۴۰۰ شرکت فناور عضو پارک هستند ودر دو سال اخیر در سال ۹۸ محصولات پارک ۸۸ میلیون یورو و پارسال به ۲۳۵ میلیون یورو
صرفه جویی ارزی برای کشور داشته است.
وی افزود: تا کنون ۲۶۰ هزار مترمربع فضای تحقیقاتی توسط بخش خصوصی ساخته شده است.
رییس پارک علم و فناوری پردیس در ادامه به یکی از برنامه‌های جشن بیست سالگی پارک اشاره کرد و گفت: در تلاش هستیم تا اکوسیستم فناوری پردیس را به اکوسیستم فناوری جهانی مرتبط کنیم.
آقای صفاری نیا در خصوص داروی کرونا و تولید آن در پارک علم و فناوری پردیس گفت: مجوز داروی سالیراویرا از سازمان غذا و دارو گرفته شده است و هم اکنون این دارو در داروخانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
در ادامه آقای اکبر قنبر پور معاون توسعه پارک فناوری پردیس گفت: شبکه فن بازار ملی ایران در سال ۸۳ کار خود را آغاز کرد و این شبکه ۲۶ هزار کاربر دارد و ۵ هزار شرکت عضو آن هستند و ۱۴ هزار محصول دانش بنیان در این سامانه بارگزاری شده است.
وی افزود: هم اکنون ۵۲ شرکت خصوصی تحت شبکه فن بازار در کل کشور فعال است.
آقای قنبر پور درباره توانمندسازی کارآفرینان و فناوری نان در پارک علم و فناوری پردیس گفت: این افراد به صاحبان ایده متصل می‌شوند و می‌توانند محصول اولیه را تولید کنند.
وی درباره هفته جهانی کارآفرینی گفت: کشور‌های زیادی برنامه‌های خود را در این هفته متمرکز کرده اند و بیش از ۱۹۰ کشور در دنیا برنامه‌هایی در خصوص هفته جهانی کارآفرینی دارند و گردهمایی بزرگ شاغلان پارک فناوری است.
آقای قنبر پور افزود: مجمع رهبران جوان پارک در پارک علم و فناوری پردیس راه اندازی شده که در این مجموعه فرزندان مدیرعامل‌های پارک، می‌توانند کسب و کار‌های جدید داشته باشند.
وی در ادامه گفت: همچنین نمایندگان دانشگاه‌های مختلف در پارک حضور دارند که این افراد سفیران علم و فناوری پارک محسوب می‌شوند تا ارتباط ما با دانشگاه‌ها فعال‌تر شود.
همچنین آقای امین رضا خالقیان مدیرکل ارتباطات و بین الملل پارک گفت: در طول شش ماه برنامه بیستمین سالگرد تأسیس پارک، تور‌های بازدید دانش آموزی و دانشجویی از مجموعه پارک و مراکز صنعتی در نظر گرفته شده است همچنین در دهه فجر امیدواریم بتوانیم جشن پایان همه گیری کرونا و مراسم تجلیل از پیشکسوتان پارک را برگزار کنیم.
وی افزود: پارک علم و فن‌آوری پردیس امروز به ویترین افتخار آفرین کشور تبدیل شده است.
در پایان این مراسم از پوستر بیستمین سالگرد تأسیس پارک علم و فناوری پردیس رونمایی شد.

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما