امروز : جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - 04:13

Afrang Khabar

1400/7/14 4:13

در سازمان دامپزشکی کشور دیگر چیزی به نام اعطای مجوز وجود ندارد و آن چه صادر می‌شود تاییدیه سلامت است که این موضوع از حیطه رئیس سازمان حذف شده است

حذف امضا‌های طلایی از سازمان دامپزشکی

به گزارش افرنگ خبر /آقای صفرعلی ماکنعلی در نشست خبری صبح امروز اظهار داشت: در حال حاضر ۹۰ درصد مکاتبات تاییدیه سلامت به صورت اینترنتی انجام می‌شود که این میزان به صددرصد نیز خواهد رسید و کسی برای مجوز به سازمان دامپزشکی نمی‌آید و تمام مراحل به صورت آنلاین انجام می‌شود، ضمن اینکه مراحل اعطای مجوز در موارد گوناگون تسهیل شده است.

 
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: در مورد تب برفکی در ۴۰ سال اخیر برای اولین بار کانونی به ثبت نرسیده است و واکسن‌های این بیماری در داخل کشور به طور کامل تولید می‌شود و در حال حاضر کشورمان آمادگی تامین واکسن برای بازار‌های منطقه‌ای را دارد قیمت این واکسن نیز با تولید گسترده از ۶۹ هزار تومان به ۲۰ هزار تومان کاهش یافته است.
 
آقای ماکنعلی افزود: در سال ۹۶، ۲۶ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه مرغ معدوم شد که سه هزار میلیارد تومان برای این معدوم سازی هزینه شد که این موضوع به دلیل شیوع آنفلوآنزای پرندگان بود، اما با برنامه تدوین شده در سال ۹۹ این آمار بسیار پایین آمد به شکلی که در تولید تخم مرغ هیچ خللی وارد نشد.
 
وی گفت: در حال حاضر آنتی ژل و بذر واکسن آنفلوآنزای پرندگان در داخل کشور در سه مرکز مجوز تولید گرفته که این مراکز می‌توانند واکسن آنفلوآنزای فوق حاد مرغی تولید کنند.
 
رئیس سازمان دامپزشکی افزود: سال ۹۹ مطلوب‌ترین شرایط در طیور ایران حاکم بوده و این شرایط در سال جاری نیز ادامه دارد و در حال حاضر تشخیص آنفلوآنزای پرندگان در کوتاه‌ترین زمان انجام می‌پذیرد.
 
آقای ماکنعلی گفت: با اقدامات صورت گرفته در راستای رصد و پایش بیماری دام و طیور و رسیدن به استاندارد‌های بین المللی از این پس ایرانی‌ها می‌توانند با اسب ایرانی در مسابقات بین المللی شرکت کنند و دیگر نیازی به اجاره اسب در کشور‌های دیگر نیست.
 
امضای تفاهم نامه با کشور‌های همسایه برای جلوگیری از قاچاق دام
 
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: با توجه به قاچاق گسترده دام زنده، تفاهم نامه‌ای با کشور‌های همسایه برای جلوگیری از این موضوع به امضا رسیده است.
 
آقای صفرعلی ماکنعلی افزود: بر اساس این دستورالعمل که با کشور‌های ترکیه، آذربایجان، ارمنستان، کویت، قطر و عراق به امضا رسیده، ایران اجازه ترانزیت دام میان این کشور‌ها را صادر کرده است که این موضوع هم منابع ارزی خوبی برای کشور تامین می‌کند و هم از قاچاق دام جلوگیری می‌کند.
 
وی گفت: در همین راستا روزانه ۳۰ تا ۴۰ تریلر گوسفند و گوساله از طریق ایران بین این کشور‌ها جا به جا می‌شود.
 
رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: همچنین با عملی شدن توافقنامه استاندارد NRP کشور ایران استاندارد‌های بین المللی در خصوص عسل را رعایت کرده است و از این به بعد می‌توانیم عسل خود را به سایر کشور‌ها صادر کنیم.
 
ماکنعلی اضافه کرد: همچنین با امضای شیوه نامه‌های جهانی و رعایت استاندارد‌های مربوط به این شیوه نامه ها، از این به بعد میگوی خود را می‌توانیم به بازار‌های جهانی عرضه کنیم و پیش بینی می‌کنیم در سال ۱۴۰۰ یک میلیارد دلار از محل صادرات آبزیان برای کشور ارز تامین شود.
 
وی با اشاره به مشکلاتی که برای برخی شرکت‌های لبنی در صادرات محصول خود به اوراسیا پدید آمده است گفت: کارخانه‌های متعددی وارد فهرست اوراسیا شدند و صادرات انجام گرفت.
 
رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: برخی از مراحل پایش مربوط به سازمان دامپزشکی است که به طور کامل انجام گرفته، اما یکی از شرکت‌های لبنی در بحث صادرات برودت لازم که منفی ۱۸ درجه است را برای محصولاتش ایجاد نکرده و با توجه به کنترل‌های روسیه در مبادی ورودی این برودت منفی ۸ درجه بوده است که این یک رفتار فراپروتکلی برای شرکت بود و موجب شد تا این شرکت در صادرات دچار مشکل شود و این موضوع شامل همه شرکت‌ها که در بحث صادرات ورود کرده اند نمی‌شود و هیچ مانع فنی برای شرکت‌های لبنی در صادرات به کشور‌های اوراسیا وجود ندارد.
 
ماکنعلی با اشاره به تلفات فوک‌های خزر در روز‌های اخیر گفت: برای این موضوع نیروی خاصی به محل اعزام شده و نمونه گیری‌های لازم انجام شده و موضوع در دست بررسی است هنوز عامل اصلی این تلفات مشخص نشده و این موضوع نیاز به بررسی همه جانبه دارد.
 
وی افزود: عوامل محیطی و تغییرات اکوسیستم می‌تواند منجر به این تلفات شود و در آینده نزدیک گزارش کامل مربوط به آن منتشر می‌شود.
 

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما