به گفته محققان، از آنجائیکه آفت کش های مورداستفاده فعلی با بروز آسیب های نورولوژیکی در کودکان مرتبط هستند، باید ممنوع شوند.
به گزارش افرنگ خبر / به نقل از مدیکال اکسپرس، محققان بر جلوگیری از استفاده از آفتکشی موسوم به "کلرپیریفوس" بر روی مواد غذایی تاکید دارند.
به گفته محققان، «پایان دادن به استفاده از کلرپیریفوس بر مواد غذایی به اطمینان از حفظ سلامت کودکان، کارگران مزرعه و همه مردم در برابر پیامدهای بالقوه خطرناک این آفت کش کمک میکند.»
کلرپیریفوس از اواسط دهه ۱۹۶۰ و در بین پرکاربردترین آفت کشها موجود است و معمولاً برای ذرت، سویا، سیب، کلم بروکلی، مارچوبه و سایر محصولات استفاده میشود.
مطالعات نشان داده اند که قرار گرفتن در معرض آفت کش با وزن کمتر هنگام تولد، کاهش ضریب هوشی و سایر مشکلات رشدی در کودکان ارتباط دارد.
کلید واژه
ارسال نظرات