امروز : شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ - 04:27

Afrang Khabar

1400/4/3 4:27

جایگاه فولاد مبارکه در میان ۵۰ شرکت بزرگ تولید کننده فولادجهان قرارگرفت .

جایگاه جهانی شرکت فولاد مبارکه اصفهان

به گزارش افرنگ خبر /بر اساس فهرست منتشر شده درخصوص میزان تولید ۱۳۷ فولادساز بزرگ جهان در سال ۲۰۲۰، نام سه شرکت فولادسازی ایرانی (فولاد خوزستان، فولادمبارکه، ذوب‌آهن اصفهان) قرار گرفته که بهترین رتبه نیز از آن شرکت فولادمبارکه است.

 
شرکت فولاد مبارکه در سال ۲۰۱۹ میلادی در رتبه ۴۶ جهان قرار داشت و در سال ۲۰۲۰ نیز کماکان این رتبه را حفظ کرد، به این شکل که میزان تولید خود را از ۹ میلیون و ۱۲۰ هزارتن در سال ۲۰۱۹ به ۹ میلیون و ۸۴۰ هزارتن رساند تا همچنان در رتبه ۴۶ و در میان ۵۰ شرکت بزرگ تولیدکننده فولاد در جهان باقی بماند.
 
شرکتی از کشور چین با تولید ۱۱۴میلیون و ۲۵ هزارتن رتبه اول تولید در سال ۲۰۲۰ را به خود اختصاص داده است.
 
نکته جالب درخصوص جایگاه شرکت فولاد مبارکه در مقایسه با برخی از رقیبان این شرکت در آسیاست. برای مثال شرکت کوبه استیل ژاپن به عنوان یکی از برندهای معروف در صنعت فولاد که سال ۲۰۱۹ رتبه ۵۸ را داشت در سال ۲۰۲۰ به رتبه ۶۵ سقوط کرده و میزان تولید به ثبت رسیده توسط این شرکت در سال گذشته میلادی برابر با پنج میلیون و ۶۹۲ هزار تن بوده و این نشان می دهد که شرکت فولاد مبارکه باوجود همه مشکلاتی که سد راه تولید آن بوده (مشکلات داخلی و تحریم های بین المللی) باز هم توانسته رکوردهای بسیار خوبی در تولید رقم بزند و مقدار تولید محصولات خود را بازهم افزایش دهد.  
 
به گزارش افرنگ خبر در کنار شرکت فولاد مبارکه، شرکت فولاد خوزستان نیز در سال ۲۰۲۰ رتبه ۹۵ را از آن خود کرده و شرکت ذوب آهن اصفهان نیز در رتبه ۱۳۱ قرار گرفته است. (در سال ۲۰۱۹ رتبه فولاد خوزستان ۸۸ و ذوب آهن اصفهان نیز ۱۲۱ بوده است). شایان ذکر است که بسیاری از فولادسازان بزرگ در جهان به دلیل شرایط به وجود آمده ناشی از کرونا و بحران های ناشی از آن تولید محصولاتشان با کاهش همراه شده و نمی توان این امر را به عنوان یک اشکال برای فولادسازان بزرگ کشورمان تلقی کرد.
                                                   
 
نکته مهم اینجاست که شرکت فولاد مبارکه در سال ۲۰۲۰ میلادی (۱۱ دی ماه ۹۸- ۱۲ دی ماه ۹۹) با مشکلات و چالش های فراوانی همراه بود؛ تامین مواد اولیه و خوراک برای واحدهای فولادسازی از یکسو، برهم خوردن نظم بازار داخلی از جهت دیگر به منظور تامین نیاز به مواد اولیه، مشکلات ناشی از کمبود منابع انرژی(قطع شدن گاز و...) همگی سبب شد تا سالی سخت را پشت سرگذاشته و در کنار این موارد با ویروس کرونا نیز دست و پنجه نرم کرده و به مسئولیت‌های اجتماعی خود نیز در این راستا عمل کند.

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما