امروز : شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ - 04:11

Afrang Khabar

1400/3/14 4:11

دیدگاهها در کلاب هاوس

احمد بیگدلی، نماینده ادوار مجلس گفت: امروز یا فردا شورای نگهبان جلسه اضطراری می گذارد و مجددا بررسی های انجام می شود و روی یک فرد تصمیم گرفته نمی شود

لاریجانی و پزشکیان تاییدصلاحیت میشوند؟

به گزارش افرنگ خبر /«بررسی بیانات رهبر انقلاب، صحنه انتخابات عوض می شود؟» این موضوعی بود که در کلاب هاوس خبرآنلاین به بحث گذاشته شد. در این کلاب هاوس «عبدی» روزنامه نگار و مدیر عبدی مدیا گفت: «من در دقایق اخیر به ساختار شورای نگهبان فکر می کنم و این که عده ای فقیه تصمیمی را گرفتند که نتیجه آن ظلم و جفا است. آقای کدخدایی با حمایت از شورای نگهبان گفتند مخالفت با این شورا امری غیرقابل قبول است. حسین شریعتمداری درباره عدم احراز صلاحیتها گفت این کار اوج نجابت شورای نگهبان است.»
احمد بیگدلی، نماینده ادوار مجلس گفت: امروز یا فردا شورای نگهبان جلسه اضطراری می گذارد و مجددا بررسی های انجام می شود و روی یک فرد تصمیم گرفته نمی شود

او ادامه داد: «آقای مرتضی آقاتهرانی گفته بود نباید اعتراض کنید. افراد ردصلاحیت شده باید خود را اصلاح کنند. آیت الله مجتهد شبستری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت هیچکس حق اعتراض به نظر شورای نگهبان را ندارد و در واقع ساکت کردن صدای منتقدان از سوی افراد روحانی است که لباس دین به تن دارند. وقتی می شنوید ظلم و جفا به مردم است، فارغ از این که در خصوص چه کسی گفته شود، این که ظالم یا مظلومی است و این استیفای حق به گوش رهبری انقلاب برسد، به این فکر می کنم به چه کسانی ظلم شده که نتوانسته اند حقوق خود را استیفا کنند. با این سخنان رهبری، روی دیگری از انتخابات ۱۴۰۰ را خواهیم دید و منتظر این می شویم که شورای نگهبان با چه ادبیات و نگاهی قرار است این ظلم و جفای خود را جبران کند. آیا اساسا این ظلم و جفا قابل جبران است؟ نه فقط در حق آقای لاریجانی بلکه در حق کسانی که به آنها تهمتهای زیادی در جریان تایید صلاحیت ها زده شد. اگر این نامزدها که قطعا به گردونه رقابتها بازمی گردند حق آنها چگونه در سهم خواهی از تبلیغات تلویزیونی و صدا و سیما مشخص می شود؟ در صدا و سیمایی که خود را منسوب رهبری می داند و هر چه خود تشخیص دهد عمل می کند. در خصوص فرزندان آقای لاریجانی و شایعه ای که درباره اقامت فرزند او در آمریکا منتشر شد خبرگزاری فارس جزو پیشروهای این شایعه سازی بود و عملکرد این خبرگزاری مشخص است، باید دید کسانی که به این جفا دامن زدند از جمله کسانی که به سیستم امنیتی دامن زدند (در جریان مازیار ابراهیمی به اشتباه به اتهام ترور دانشمندان هسته ای به زندان افتاد و شکنجه شد) چطور این خطاها جبران می شود و آیا اساسا کسانی که در قامت تصمیم گیری قرار دارند اعتقادی به سرای باقی دارند؟» 

سخنان رهبری یادآور خطبه نماز جمعه خرداد ۸۸ بود 

روح‌الله جمعه‌ای مشاور وزیر کشور نیز در این کلاب هاوس گفت: مقام معظم رهبری برای اینکه یک مسیری ایجاد شده بود و واقعیت و حقیقت نظام جمهوری اسلامی ایران درباره مردمسالاری دینی شبهه ایجاد شده بود، نظام را به مسیر برگرداند. فرمایشات ایشان من را یاد خطبه جمعه ۲۹ خرداد ۸۸ انداخت و ایشان نسبت به جفایی که به مرحوم آیت الله هاشمی و آقای ناطق نوری شده بود، موضوع را اصلاح کردند. باید این فرمایشات را فارغ از مصادیق نگاه کنیم. اتفاقات و رویدادهای آینده را هم باید در همین زاویه نگاه کرد و این که جمهوریت نظام را باید در اسلامیت دید و اسلامیت در جمهوریت نهفته است و نمی توان ایندو را تفکیک کرد. نکته بعدی این است که اگر چه نهادهای حاکمیتی وظیفه و مسئولیتی دارند باید با دقت و اشرافیت به این مسئولیت بنگرند. نه تنها این تصمیمات بازتاب شخصی دارد بلکه تاثیر زیادی روی مردم نسبت به تحکیم حاکمیت دارد و ایشان تذکر داد نهادهای حاکمیتی باید با مسئولیت بیشتری و دقیقتر به مسئولیت خود بپردازند. ایشان فرمودند ناتوانی ها نمی تواند رافع مسئولیت باشد. سخنان ایشان دارای مسایل حقوق اساسی است که می تواند منشا تجدیدنظر در مسایل حاکمیتی باشد.

صحنه انتخابات تغییر می کند

احمد بیگدلی نماینده ادوار مجلس نیز گفت: حکم حکومتی قبلا هم در سال ۸۴ سابقه داشته است و چیز تازه ای نیست. برخی دوستان باید رعایت کنند. هر کسی ممکن است اشتباه کند یا در پرونده هر کسی اشتباهاتی شده است. فرمایشات رهبری نکات مهمی داشت. با توجه به حداقل مشارکتی که داشت اتفاق می افتاد و بحث جمهوریتی که مدنظر ایشان بود و چند روز پیش هم بزرگان نظام از جمله آقاسیدحسن خمینی فرمایشاتی داشتند، رهبر انقلاب بحث جمهوریت و جمهوری اسلامی ایران را به صورت واضح شفاف و تبیین فرمودند.

او ادامه داد: صحنه انتخابات تغییر می کند. امروز یا فردا شورای نگهبان جلسه اضطراری می گذارد و مجددا بررسی های انجام می شود و روی یک فرد تصمیم گرفته نمی شود بلکه روی ۴-۵ نفر دوباره بررسی صورت می گیرد. امیدوارم بر آقای لاریجانی احتمالا آقای دکتر پزشکیان و آقای دکتر جهانگیری تایید می شوند و بحث مردمسالاری دینی را داریم. بزرگان دین جلوی اشتباهاتی را می گیرد. کسانی که تصمیم گرفتند معصوم نیستند و می توانند اشتباه مرتکب شوند. بهترین زمان و فرصت این اتفاق افتاد. انتخابات سال ۷۶ را در نظر بگیرید و طی ۴-۵ روز آقای خاتمی رئیس جمهور شد. در انتخابات دیر نشده است و مناظره ها از فردا شروع می شود. افرادی هم که پیش بینی می شود برگردند معروف هستند و همه مردم ایشان را می شناسند و این که در ۱۰ روزه قبلی بودند یا نبودند اثری در رای شان ندارد. آقایان لاریجانی، جهانگیری و پزشکیان را همه مردم می شناسند و حتی در ۴ روز آخر انتخابات اگر اعلام حضور می کردند می توانستند رای مردم را جلب کنند. این به نفع مردم و خواسته های آنان است و امیدوارم مردمسالاری دینی به طور کامل اتفاق بیفتد و این که هر کس می تواند برای مردم قدمی بردارد، تایید شود.

 

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما