ناکامی تیم نوجوانان در مسابقات جام ملتهای آسیا جرقهای بود تا اختلافات داخلی در فدراسیون فوتبال سر باز کند. هرچند اختلاف نظر در هر مجموعهای وجود دارد و فدراسیون هم از این قاعده مستثنی نیست اما اکنون کار فراتر از این موضوع رفته و به چنددستگی شدید تبدیل شده است.
یک روز بعد از حذف نوجوانان، فدراسیون فوتبال از پذیرش استعفای عباس چمنیان خبر داد، آن هم در شرایطی که خبر استعفای او منتشر نشده بود و حرفوحدیثهای زیادی درباره این استعفا وجود دارد بهویژه اینکه این خبر در قالب نامه هدایت ممبینی به مجید جلالی منتشر شد. اکنون این پرسش پیش میآید که چمنیان چهزمانی استعفا کرده، استعفای خود را به چهکسی داده است و چهکسی آن را پذیرفته است. این موضوع در حیطه وظایف دبیرکل نیست اما جالب است که خبر در نامه ممبینی به جلالی انتشار یافته است.
انتخاب اشتباه و غلط فدراسیون برای سرمربیگری تیم نوجوانان، نوک پیکان انتقادها را بهسمت مجید جلالی رئیس کمیته فنی فدراسیون برد. او اما در مصاحبهای هیچ چیز را گردن نگرفت و اعلام کرد که یک سال است ارتباطش را با این تیم قطع کرده است و همه چیز در اختیار دبیرکل بوده است.
اینکه چرا جلالی چنین موضوعی را اکنون اعلام کرده و در یک سال گذشته با وجود مصاحبههای مختلف حرفی دراینباره نزده است، خود جای تأمل دارد. رئیس کمیته فنی فدراسیون البته گفته گزارش این موضوع و اتفاقات را به تاج داده است، حال باید از رئیس فدراسیون پرسید؛ برای حل این مشکلات چه اقداماتی کرده است؟ چرا شرایط نوجوانان هر روز بهجای اینکه بهتر شود، بدتر شد؟ چرا روند نامناسب تیم نوجوانان با وجود هشدارهای کارشناسان مورد بازنگری قرار نگرفت؟ چرا با وجود اختلافها کاری برای رفع آن صورت داده نشد؟
از هدایت ممبینی که اکنون با تاج به مالزی سفر کرده است، هم باید پرسید؛ در این مدت چهکاری برای این تیم انجام داده است؟ دبیرکل فدراسیون فوتبال که مشخص نیست بر چهاساسی نامش در فهرست مسافران کشور سیشل برای همراهی تیم فوتبال ساحلی قرار دارد، بهتر است در مدت زمان حضور در ایران و میان سفرهایش، تا قبل از سفر بعدی حداقل در مورد تیم نوجوانان شفافسازی کند و بگوید چه بر سر این تیم آمده است.
واقعیت این است که علاوه بر موارد یادشده، مسائلی دیگری هم وجود دارد که نشان میدهد این روزها چنددستگی و اختلافات شدید در ساختمان خیابان سئول کاملاً آشکار است و این برای فدراسیونی که باید تیمهای خود را برای تورنمنتهایی نظیر جام جهانی 2026، جام جهانی ساحلی و سایر رویدادها آماده کند بههیچوجه قابل قبول نیست، اگر بنا باشد کارها در فدراسیون بهصورت جزیرهای پیش برود چگونه میتوان به موفقیت تیمهای ملی، اصلاح روند موجود و برگزاری مسابقات باشگاهی بهشکلی مناسب و آبرومند امیدوار بود؟
وقت آن رسیده است که مهدی تاج بهعنوان رئیس فدراسیون فوتبال به این اختلافات شدید و درگیریها پایان دهد در غیر این صورت شرایط از این بدتر خواهد شد، تاج البته علاوه بر این باید در انتخابهایی که انجام میدهد دقت لازم را داشته باشد تا مبادا سرنوشت تیم امید برای سایر بخشها از جمله تیم امید تکرار شود. درباره تیم امید نیز درگیریهایی وجود دارد و اگر رئیس فدراسیون به اینگونه مسائل وجود جدی نکند باید منتظر عواقب بدتری باشد.
انتهای پیام/+