امروز : چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ - 05:23

Afrang Khabar

1403/10/24 17:23

جلسات کمیته فنی فدراسیون هنوز به نتیجه نرسیده است

سرمربی تیم ملی وزنه برداری کیست ؟

به گزارش افرنگ خبر /

هر چند زمزمه‌های استعفای نواب نصیرشلال از هدایت تیم ملی وزنه‌برداری از چندی پیش مطرح شده بود و حتی هفته گذشته در نشست خبری رئیس فدراسیون وزنه‌برداری حسین توکلی در کنار رئیس جوان وزنه‌برداری نشست و همگان حضور او را در این نشست معرفی غیررسمی توکلی به عنوان سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری در نظر گرفتند، اما شب گذشته نواب نصیرشلال با انتشار پستی در فضای مجازی از هدایت تیم ملی وزنه‌برداری کناره‌گیری کرد. حالا پس از استعفای نصیرشلال، قرار است کمیته فنی برای بررسی گزینه‌های مورد نظر تشکیل شود. نصیرشلال با وجود اینکه تا پایان سال با فدراسیون وزنه‌برداری قرارداد داشت اما به گفته خودش به دلیل مسائل شخصی دیگر قصد همکاری با تیم ملی را ندارد.

مسیر نواب در دو سالی که گذشت

نواب نصیرشلال در این دو سالی که هدایت تیم ملی وزنه‌برداری را برعهده داشت؛ مسابقات مختلفی را با تیم ملی از سر گذراند. نخستین مسابقه رسمی پولادمردان با هدایت نصیرشلال مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی کره جنوبی بود. در آن مسابقات تیم ایران در رده‌بندی مدالی در جایگاه هشتم قرار گرفت اما با توجه به اعزام کامل نفرات، تیم به عنوان قهرمانی تیمی رسید. در مسابقات قهرمانی آسیا جینجو تنها حسین سلطانی توانست به مدال طلای دسته غیر المپیکی برسد و نفرات اوزان ۸۹، ۱۰۲ و فوق سنگین ایران نیز از کسب مدال مجموع بازماند. پس از آن مسابقات جهانی به میزبانی ریاض عربستان برگزار شد که در آنجا مصطفی جوادی در دسته ۸۹ کیلوگرم توانست به نشان طلا برسد. علی داوودی هم به مدال برنز رسید.

تیم ملی وزنه‌برداری ایران تحت هدایت نواب نصیرشلال در مسابقات بازی‌های آسیایی هانگژو و المپیک پاریس کارنامه قابل قبولی کسب نکرد. در المپیک پاریس دو نماینده ایران علی داوودی و میرمصطفی جوادی نتوانستند مدالی کسب کنند. در بازی‌های آسیایی هم از هفت وزنه‌بردار اعزامی به هانگژو تنها یک مدال نقره کسب شد.

گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی وزنه‌برداری چه کسانی هستند؟

یک شانس المپیک از دست رفت

در دوران کسب سهمیه المپیک، رضا دهدار در جام جهانی تایلند به میدان رفت اما در نهایت با توجه به وزنه‌هایی که زد نتوانست جایگاه خودش را در رنکینگ نگه دارد و به سهمیه المپیک نرسید. با توجه به اینکه طبق اعلام فدراسیون جهانی وزنه‌برداری ۱۰ نفر اول رنکینگ می‌توانستند در المپیک حضور پیدا کنند، اما دهدار با وزنه‌هایی که مهار کرد از لیست ۱۰ نفره خارج شد. در آن زمان اهالی وزنه‌برداری معتقد بودند وزنه‌هایی که برای دهدار در این مسابقات گرفته شد، باعث حذف او از این لیست ۱۰ نفره شد. در نهایت رضا دهدار المپیک پاریس را از دست داد و دو نماینده وزنه‌برداری ایران به این مسابقات اعزام شدند که هیچ کدام موفق به کسب مدال آوری هم نشدند.

جوانگرایی که جواب داد

یکی از موضوعاتی که نواب نصیرشلال در تیم ملی وزنه‌برداری بارها به آن تأکید می‌کرد بحث جوانگرایی بود؛ او تقریباً در تمامی مصاحبه‌هایش به این موضوع اشاره می‌کرد که ویرانه تحویل گرفته و باید جوانگرایی و تغییر نسل در تیم ملی وزنه‌برداری رخ بدهد. در نهایت در مسابقات جهانی وزنه‌برداری در بحرین این اتفاق رخ داد و ترکیبی از وزنه‌برداران جوان و باتجربه به این مسابقات اعزام شدند. حاصل کار آن‌ها نایب قهرمانی تیم ملی ایران در مسابقات جهانی بحرین بود. تیم مردان ایران با ۱۰ وزنه بردار در این مسابقات شرکت کرده بود که حاصل آن یک مدال طلا، سه نقره و ۶ برنز بود.

گره کیانوش کورتر شد

در دوران مربیگری نواب نصیرشلال، موضوع کیانوش رستمی به یک چالش عجیب تبدیل شده بود که در نهایت تصمیمات به حذف او از تیم ملی و از دست دادن المپیک پاریس منجر شد. سرمربی تیم ملی پیش از مسابقات جهانی ریاض اعلام کرده بود شرط حضور در تیم ملی، شرکت در رکوردگیری است؛ اما کیانوش از این موضوع سرباز زد. در نهایت با ارائه نامه‌ای تحت عنوان اینکه مصدوم بوده و نتوانسته در رکوردگیری شرکت کند در مسابقات لیگ به صورت آزاد وزنه زد که البته وزنه‌هایی که بالای سر برد اصلاً مورد قبول کادرفنی قرار نگرفت و به این ترتیب او از اردوی تیم ملی حذف و به مسابقات جهانی ریاض هم اعزام نشد. یکی از شروط حضور وزنه‌برداران در مسابقات المپیک، شرکت در مسابقات جهانی بود که کیانوش رستمی به راحتی آن را از دست داد. در نهایت او تصمیم گرفت به کشور کوزوو برود و برای آن کشور وزنه بزند. هر چند که برای انجام این کار هم موفق نشد.

گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی وزنه‌برداری چه کسانی هستند؟

گزینه‌های پیش رو چه کسانی هستند؟

حالا وزنه‌برداری ایران قرار است فصل تازه‌ای را با مربیگری دیگر شروع کند؛ همه تصمیمات در کمیته فنی گرفته می‌شود و احتمال دارد هر گزینه‌ای بتواند سکان هدایت تیم ملی را برعهده بگیرد. هر چند که همچنان احتمال حضور حسین توکلی در تیم ملی بیشتر از سایر گزینه‌هاست، ولی باید دید در نهایت چه تصمیماتی در کمیته فنی گرفته می‌شود.

همچنین کوروش باقری قهرمان سابق جهان و سرمربی سابق تیم ملی و مشاور فعلی وزنه‌برداری بانوان، بهمن زارع مربی تیم ملی و بهداد سلیمی قهرمان المپیک و نایب رئیس فعلی فدراسیون دیگر نامزدهای سرمربی‌گری تیم ملی هستند که باید در کمیته فنی در مورد آن‌ها تصمیم‌گیری شود. ولی با این حال سرمربی بعدی چالش‌های زیادی پیش رو دارد. بدون شک تیمی که جوان و کم تجربه است قطعاً در مسابقات آینده فراز و نشیب خواهد شد و از طرف دیگر مدیریت موضوع کیانوش رستمی هم در وزنه‌برداری ایران یکی از چالش‌های پیشرو است.

 

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما