1402/11/17 18:38
سخنگوی دولت گفت: نگاه دولت برای کنترل قیمتها، تشکیل وزارت بازرگانی است، زیرا دولت معتقد است ساختارهای موجود برای کنترل قیمتها کفایت لازم را نمیکند.
به گزارش افرنگ خبر / علی بهادری جهرمی، امروز سهشنبه در نشست خبری با بیان اینکه بر اساس گزارش دستگاههای متولی در وزارت امور اقتصادی و دارایی، افزایش جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی را شاهد بودیم، اظهار داشت: در حوزه تأمین ارز صنعت و معدن، نسبت به ۴ سال قبل، ۶۳ درصد رشد وجود داشته است.
بهادری جهرمی با توجه به حوزه تجارت، تصریح کرد: در ۱۷ کشور مقصد صادراتی، مراکز تجاری فعال شده است که هم معرّف فعالان اقتصادی تجاری در کشورهای مختلف است و هم در انجام تشریفات قانونی برای صادرکنندگان و فعالان اقتصادی، تسهیلگری میکنند. در همینباره، کسب و کار با این بازارهای صادراتی، رونق بیشتری خواهد داشت.
سخنگوی دولت از دستورهای رئیس جمهور به چند وزارتخانه برای اجرای تدابیر رهبر معظم انقلاب، خبر داد و گفت: آقای رئیسی برای اجرای تدابیر و بیانات رهبر انقلاب، دستورهایی به وزرای نفت، نیرو، امور اقتصادی و دارایی، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی، ابلاغ کرده است. روز یکشنبه، هیئت وزیران با آییننامه اجرایی یکی از مواد قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، موافقت کرد و آن را به تصویب رساند.
بهادری جهرمی اظهار داشت: سال گذشته هم آییننامه اجرایی ماده ۳۰ این قانون تصویب شده بود و بر همین اساس، هیچ مجوزی بدون اجرای این آییننامه، صادر نمیشود. پیشتر هم برای ماده ۲۴ این قانون، آییننامه اجرایی پیشنهاد شد که بر اساس آن، پیشبینیپذیری و شفافیت را برای مجموعههای اقتصادی، افزایش خواهد داد.
سخنگوی دولت تصریح کرد: همچنین پیرو بیانات رهبر انقلاب، کارهای بسیاری در مدت ۲ سال و نیم از آغاز دولت سیزدهم، انجام شده است؛ به عنوان مثال، با اصلاح رویهها و نظامات گمرکی که دائم تغییر میکرد، بخشنامههای آن به حدود نصف و زمان بررسی و پاسخ به استعلامات گمرکی از مراجعی مانند غذا و دارو که بیش از ۱۱ روز بود، به میانگین حدود ۶ روز کاهش یافته است.
بهادری جهرمی گفت: در شاخص امنیت، سرمایهگذاری کشور در سال گذشته رشد داشته است و در حوزه جذب سرمایه داخلی و خارجی نیز افزایش سرمایهگذاری را در مجموعههای تولیدی داشتهایم.
سخنگوی دولت با توجه به جذب نخبگان در این دولت، اظهار داشت: در دولت سیزدهم، تدابیر مختلفی اندیشیده شده که یکی از آنها عضویت در هیئتهای علمی است. بر اساس اراده دولت و پیگیریهای بنیاد ملی نخبگان، مصوباتی در این زمینه برای تسهیل فرایند جذب نخبگان و همچنین برای بورسیه شدن المپیادیها نیز مصوباتی داشتهایم.
بهادری جهرمی تصریح کرد: مقدمات جذب نخبگان، نهایی شده است و در مرحله تأمین بودجه هستیم. معاون علمی و فناوری رئیس جمهور هم در هیئت دولت، توضیحی در اینباره داد و آقای رئیسی، مهلت ۲ یا ۳ هفتهای برای تسریع جذب آنان، صادر کرد.
۳ برابر شدن ثبت شرکتهای دانشبنیان در دولت سیزدهم
سخنگوی دولت گفت: جذب نخبگان در شرکتهای دانشبنیان و حمایت از آنان، در دستور کار دولت قرار دارد. ثبت شرکتهای دانشبنیان در این دولت ۳ برابر شده، حمایتهای مختلفی از این شرکتها انجام شده و ۴هزار فرصت برای جذب نخبگان در خودروسازی، فولاد و صنعت نفت، ایجاد شده است.
بهادری جهرمی اظهار داشت: در حوزه جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی هم مصوباتی داشتهایم. فردا، روز آخر سومین فراخوان جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی است. دفتر هیئت دولت نیز در این فراخوان ۱۲ سمت برای جذب نخبگان در کمیتههای تخصصی دولت، درخواست داده که همه این فرایندها برای اشتغال نخبگان در حال انجام است.
کلید واژه
ارسال نظرات