نشست خبری معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران و نخست وزیر جمهوری عربی سوریه، برگزار و در آن بر گسترش مبادلات اقتصادی و پیگیری جدی اسناد همکاریهای مشترک تأکید شد.

به گزارش افرنگ خبر /معاون اول رئیس جمهور، امروز شنبه در این نشست خبری با تاکید بر اینکه گسترش و تعمیق ارتباطات با جمهوری عربی سوریه جزو راهبردهایی است که همواره مقام معظم رهبری و آقای رئیسی بر آن تاکید و پافشاری کردهاند، تصریح کرد: زمینههای همکاری مشترک و فراوانی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه وجود دارد که فعالسازی آنها میتواند موجب تقویت و توسعه همکاریهای دو جانبه شود.
محمد مخبر با اشاره به اهمیت قابل توجه سفر نخست وزیر سوریه برای دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه تاکید کرد: در سفر آقای رئیسی به سوریه گشایشهای بسیاری خوبی در روابط دو جانبه ایجاد شد که با قوت این توافقات را پیگیری خواهیم کرد.
وی با اشاره به تشکیل و تعیین پنج کارگروه برای پیگیری توافقات و تفاهمنامههای امضا شده بین دو کشور تاکید کرد: امکان فعالیت شرکتهای ایرانی در بازسازی تاسیسات نفتی، نیروگاهها و پالایشگاهها و بنگاههای صنعتی و استخراج نفت و تأسیس برخی بنگاههای اقتصادی وجود دارد.
مخبر با بیان اینکه پانزدهمین نشست کمیته عالی همکاریهای اقتصادی دو کشور به خوبی برگزار شد، گفت: در این نشست، ۶ سند همکاری حوزههای تجارت آزاد میان دو کشور، گردشگری، موزه، رسانه، ورزش و کتابخانه به امضا رسید.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه دستاورهای مهم مذاکرات این سفر، توافق بر ایجاد کشتیرانی منظم و توسعه حمل و نقل میان دو کشور است، گفت: سند موافقتنامه تجارت آزاد میان دو کشور به امضاء رسید که صفر شدن تعرفه تجاری میان دو کشور در نتیجه این موافقتنامه است و همچنین درباره استفاده از ارزهای ملی در تعاملات اقتصادی دو جانبه و دلارزدایی و همچنین ایجاد مناطق آزاد مشترک، توافق صورت گرفت.
مخبر با اشاره به عملیات طوفانالاقصی علیه رژیم منحوس صهیونیستی، افزود: این عملیات توانست همافزایی و انسجام رویکرد جریانهای مقاومت را به منصه ظهور برساند و پیوستگی اضلاع جبهه مقاومت را متجلی کند و این یکپارچگی، سختترین شکست صهیونیستها و حامیان غربی آنان را رقم خواهد زد.
معاون اول رئیس جمهور با محکومیت جنایات جنگی و نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه تاکید کرد: باید جهان آزاد درباره این اقدامات رژیم جعلی صهیونیستی ورود کند، اما تاکنون همه مجامع بینالمللی در این زمینه سکوت کرده اند.
کلید واژه

ارسال نظرات