وی افزود: پتاسیم مقاومت گیاهان را در برابر کم آبی و خطرات سرما زدگی افزایش می دهد، کیفیت و خاصیت انبارداری را کنترل و عمل فتوسنتز را تشدید می کند.
دنیایی با بیان اینکه جلبک ها اولین زنجیره غذایی و مغذی ترین منبع غذای موجود در جهان هستند، گفت: جلبک ها حاوی بیشترین و قابل جذب ترین پروتئین گیاهی هستند که تمامی مواد شیمیایی قوی موثر یک گیاه مثل بتاکاروتن را داراهستند، به طوری که بتاکاروتن حاصل از آنها تا ۱۰ برابر بیشتر از بتاکاروتن معمولی در مقابل سرطان موثر و برای بدن سودمند هستند و غنی سازی از این طریق صورت می گیرد.
به گفته عضو هیات مدیره شرکت دانش بنیان، جلبک ها در تغذیه دام طیور و آبزیان - افزایش کیفیت محصول گوشت، نقش بسیار موثری دارند و در صنایع غذایی به عنوان مکمل های غذایی، در تهیه کود به عنوان منبع انرژی، در تهیه هیدروژن، در داروها، لوازم آرایشی و بهداشتی، در کنترل آلودگی ها و تصفیه فاضلاب ها به کار می روند.