کارگردان انیمیشن «لوپتو» گفت: انیمیشن ابزار مناسبی برای تربیت نسل آینده بوده و برای ایجاد تأثیرگذاری بیشتر در این زمینه نیازمند موج تولیدات هستیم.
به گزارش افرنگ خبر /شاید حضور انیمیشنهای سینمایی در لیست اکران سینمای ایران انگشتشمار بوده و این قالب تولیدی را به فرمی مهجور و با نمودی کم تعداد تبدیل کرده باشد. این اتفاق اگر سینا را وسیلهای برای تربیت و البته نسل سازی آینده کشور بدانیم اتفاقی غیرقابلقبول خواهد بود.
حال بعد از همهسالهای انزوا انیمیشن در سینمای ایران سال ۱۴۰۱ با دو انیمیشن سینمایی روبهرو است. «پسر دلفینی» که چند وقتی است وارد چرخه اکران شده و حضور موفقی را هم چه در داخل و چه در خارج از ایران تجربه کرده است، دیگر اثر انیمیشنی سینما نیز انیمیشن «لوپتو» است، انیمیشنی که محصول سازمان سینمایی سوره بوده و البته محصولات جانبی آن پیش از اکرانش رونمایی شد.
عباس عسکری کارگردان این انیمیشن با اعلام زمان اکران عمومی «لوپتو» گفت: «لوپتو» نیمه مهرماه اکران عمومی خود را تجربه میکند.
وی در رابطه با جایگاه انیمیشن در گیشه سینمای ایران توضیح داد: تجربهای که اخیراً در رابطه باکارهای کودک در سینمای ایران داشتیم تجربه موفقی است، انیمیشن «پسر دلفینی» یکی از این تجربهها است که در زمان کوتاه موفقیت بیشتری نسبت به آثار رئال کسب کرد، حتی شاید تجربه موفق شهر موشها در سینما از همین دست باشد.
کارگردان انیمیشن «لوپتو» با اشاره به این نکته مخاطب آن کودک است ادامه داد: داستان این انیمیشن در رابطه با یک پسربچه است که قصد احیای کارگاه اسباببازی سازی پدرش را دارد تا امید را در او زنده نگه دارد، امیدواری و تلاش برای آینده شاخص اصلی این انیمیشن است.
عسکری در رابطه با تأثیر انیمیشن در تربیت نسل آینده و هدف گزاری تیم تولید «لوپتو» برای این مهم تصریح کرد: قطعاً انیمیشن تأثیر زیادی در تربیت کودکان جامعه دارد و ما هم در نوشتن فیلمنامه و انتخاب موضوع به این مسئله توجه کردیم و اساساً تلاش داشتیم تا قبل از انتخاب محتوا موضوع و پیرنگی را انتخاب کنیم که این ویژگی را داشته باشد.
وی افزود: معتقدم برای اثرگذاری بهتر هنر بر نسل آینده باید تعداد محصولات فرهنگی را افزایش دهیم، تعداد انیمیشنهای سینمایی در کشور بسیار کم است و قطعاً با این تعداد نمیشود تأثیری بر نسل آینده داشت و باید با موجی از تولیدات بر تربیت نسل آینده مؤثر بود.
ارسال نظرات