متأسفانه ۹۰ درصد پزشکان جهت فرار از پرداخت مالیات مراجعهکنندگان خود را مجبور به تهیه پول نقد و یا انتقال وجه مینمایند

به گزارش افرنگ خبر / خدا کند هیچ کس بیمار نشود این دعایی است که از قدیم تاکنون مطرح بوده و هست چرا که وقتی بیماری سراغ آدم میآید نه تنها درد خود بیماری بلکه دردهای دیگری هم بر بیمار افزوده میشود.
یکی از مشکلات بیماران در مراجعه به مطب برخی پزشکان عدم وجود دستگاه کارتخوان است، در این روزهای کرونایی که کمتر پول نقد جابهجا میشود عدم وجود دستگاه کارتخوان یکی از مشکلات است و این در حالی است که دو سال از ابلاغ مصوبه الزام پزشکان به نصب کارتخوان در مطبها گذشته، اما بیمار و دردسر پول نقد در مطب برخی پزشکان همچنان دردی بر دردهای بیماران است.
در حالی که بر اساس تبصره ۶ قانون بودجه سال ۹۸ و ماده ۱۶۹ قانون مالیاتهای مستقیم، تمام فعالان عرصه سلامت که مجوز فعالیت آنها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان نظام پزشکی ایران و ... صادر میشود، مکلف هستند در مورد نصب، راهاندازی و استفاده از پایانه فروشگاهی (کارتخوان) از ابتدای سال ۹۸ اقدام کنند، اما حال با گذشت دو سال از این ابلاغ هنوز برخی پزشکان از این کار سر باز میزنند و همچنان دریافت پول نقد را در اولویت دارند و مراجعان را ناچار به مراجعه به دستگاههای خودپرداز میکنند.
کارتخوان نداریم
خبرنگار ما برای پیگیری بیشتر وارد مطب یکی از پزشکان بیرجند میشود، سالن انتظار شلوغ است و عدهای از بیماران سرپا ایستادهاند و کمتر فاصله اجتماعی رعایت میشود، منشی پشت باجهای که تا سقف نایلون کشیده شده نشسته و یک به یک بیماران را پذیرش میکند.
نام و نشانی از دستگاه کارتخوان نیست و بیماران برای پرداخت ویزیت از مطب خارج میشوند و از عابر بانک پول نقد تهیه میکنند و منشی تاکید میکند که "فقط پول نقد میگیریم".
وقتی میپرسم کارتخوان ندارید؟ کمی سرش را بالا میگیرد. نگاه میکند و با قاطعیت میگوید: خیر.
کلید واژه

ارسال نظرات