امروز : جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - 05:58

Afrang Khabar

1401/5/10 5:58

رئیس مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن‌سینا، ایران را یکی از کشورهای موفق دنیا در حوزه درمان ناباروری دانست.

موفقیت ایران در حوزه درمان ناباروری

به گزارش افرنگ خبر / محمدرضا صادقی، در نشست خبری که صبح دوشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ در محل مرکز درمان ناباروری ابن سینا برگزار شد، گفت: در حوزه علم و فناوری با توجه به تحریم‌ها، نقش رسانه‌ها در ایجاد امید در جامعه از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی با اشاره به سالگرد تأسیس جهاد دانشگاهی، افزود: چند سالی هست که جهت گیری های شعار سال در مسیر تولید و خودکفایی قرار دارد و این راه از طریق دانشگاه میسر می‌شود.

صادقی گفت: متأسفانه زمینه اشتغال و استفاده بهینه از نیروهای متخصص تحصیلکرده در جامعه فراهم نشده و منجر به مهاجرت این افراد شده است.

وی افزود: امنیت غذایی یکی از مباحث اصلی برای جلوگیری از وابستگی هر کشوری است. لذا، توجه به خودکفایی در صنعت غذا، از اهمیت زیادی برخوردار است.

صادقی به موفقیت کشور در زمینه درمان ناباروری اشاره کرد و گفت: به مرحله‌ای رسیده ایم که میزبان بیماران سایر کشورها هستیم.

وی ادامه داد: توان علمی و تخصص پزشکان ایرانی در دنیا زبانزد است و این موضوع در حوزه درمان ناباروری، بیش از پیش خودش را نشان داده است.

رئیس پژوهشگاه ابن‌سینا افزود: با توجه به حذف ارز ترجیحی، واردات برخی اقلام پزشکی به صرفه نیست و باعث خواهد شد به سمت تولید برویم. در این بین، شرکت‌های دانش بنیان، مسئولیت خطیری بر عهده دارند.

در ادامه، علی صادقی تبار مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینا گفت: تمامی خدمات درمان ناباروری در این مرکز ارائه می‌شود.

وی با عنوان این مطلب که ناباروری می‌تواند ناشی از بیماری‌های مختلف باشد، افزود: درمان‌های جایگزین، یکی از خدمات مرکز ابن سینا است و درصد قابل توجهی از بیماران به این خدمات نیاز دارند.

صادقی تبار با بیان این مطلب که ۳۵ درصد زنان نابارور دچار آندومتریوز هستند، گفت: درمان آندومتریوز به شکل کامل در این مرکز انجام می‌شود.

مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینا ادامه داد: استفاده از تکنیک‌های جدید درمان ناباروری در حوزه ژنتیک، یکی دیگر از دستاوردهای بزرگ در زمینه درمان ناباروری است.

صادقی تبار در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه اجرای طرح دارویار برای بیماران نابارور چه شرایطی ایجاد کرده است، گفت: با توجه به اینکه درمان ناباروری تحت پوشش بیمه‌ها قرار دارد، داروهای این بیماران توسط سازمان تأمین اجتماعی تا ۷۰ درصد و سازمان بیمه سلامت تا ۹۰ درصد پوشش داده می‌شود.

وی در واکنش به حذف غربالگری از مراکز بهداشتی، افزود: گاهی عملکرد ضعیف برخی همکاران منجر به عوارض و حساسیت‌هایی در جامعه شود. اما غربالگری از تولد هزاران نوزاد معلول و عقب افتاده جلوگیری کرده است.

صادقی تبار گفت: بهتر است تشخیص‌ها و غربالگری‌ها زیر نظر متخصصین انجام شود و والدین از دخالت در این موضوع خودداری کنند.

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما